We leven in een wereld die steeds drukker wordt. Volle agenda’s, een toenemende sociale- en prestatiedruk, een sterke groei van zowel zorgkosten als het aantal burn-outs. Alles lijkt mogelijk door de toenemende IT mogelijkheden en internationalisatie. Aan de andere kant zie je een behoefte aan persoonlijke, spirituele groei en verstilling, zijn organisaties zich meer bewust van hun menselijke kapitaal en staat een gezond en bewuster leven meer centraal.


Er zijn momenten in het leven dat je behoefte hebt aan het vinden van je rust en een nieuwe balans. Dat kan na een drukke periode, het overlijden van een dierbare, tijdens de overgang of bij bijvoorbeeld een scheiding zijn. Zou het als organisatie dan niet fijn zijn als je je medewerker hierbij kan ondersteunen? Dat je je belangrijkste kapitaal een duw in de rug kunt geven om hen juist op dat moment even rust te gunnen om de batterij weer opnieuw op te laden? En dat op de mooiste plekken in de natuur met de beste ondersteuning van ons gidsend collectief.

Waarom is er geen plek in de natuur waar medewerkers van bedrijven echt tot rust kunnen komen? Waar ze echt weer terug kunnen naar hun kern. Aangeboden door de werkgever omdat deze zich realiseert dat mensen zijn belangrijkste kapitaal zijn. Volledig ontzorgd met de hoogste kwaliteit aan begeleiding op de mooiste locaties?

NatureBrings is opgezet om organisaties de gelegenheid te bieden om mensen en bedrijven rust te geven en terug in bloei te laten komen. Als een gids doen we dit door gebruik te maken van de kracht van de natuur en met de beste zorg vanuit ons gidsend collectief.

“De Natuur heeft geen haast en toch komt alles af”

Door NatureBrings in te zetten laat je je medewerkers weten dat je om ze geeft. Je geeft ze een cadeau, een noodzakelijk goed zodat zij zichzelf weer kunnen vinden, op krachten kunnen komen en weer tot bloei kunnen komen. Met een op maat afgestemd traject, tijdens en na de break, geef je hen de beste ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Waarom NatureBrings voor organisaties?

  • Volledige ontzorging door ervaren experts waarbij je zeker weet dat het goed is

  • Meer vitaliteit en lager ziekteverzuim door preventie

  • Het is onderscheidend en passend bij de wereld van vandaag en morgen

Waarom NatureBrings voor werknemers?

  • Ik wil rust en weer terug in mijn kracht komen

  • Ik weet dat het goed is en heb hierdoor geen extra stress

  • Het programma wordt voor mij en in samenspraak opgesteld

 

"We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn. Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, dan veranderen de dingen waarnaar je kijkt."

De Talmud

NatureBrings