We leven in een wereld die steeds drukker wordt. Volle agenda’s, een toenemende sociale- en prestatiedruk, een sterke groei van zowel zorgkosten als het aantal burn-outs. Alles lijkt mogelijk door de toenemende IT mogelijkheden en internationalisatie. Aan de andere kant zie je een behoefte aan persoonlijke, spirituele groei en verstilling, zijn organisaties zich meer bewust van hun menselijke kapitaal en staat een gezond en bewuster leven meer centraal.

De wereld is volop in verandering..... systemen voldoen niet meer en vragen om aandacht. Aandacht om weer terug te gaan naar hun kern en opnieuw vorm te krijgen.


Waarom NatureBrings

Waarom lopen we gewoon het leven zonder stil te staan bij bron. Waarom gebruiken we niet meer de prachtige plekken in de natuur om stil te staan bij waar de aarde om vraagt? Waarom zijn er geen plekken die continue je terug brengen naar je natuur, op een wijze die past bij deze tijdsgeest?

We nodigen je uit om ook vanuit jouw plek te kijken hoe deze aan kan sluiten bij NatureBrings

Organisatie NatureBrings

“De Natuur heeft geen haast en toch komt alles af”

 

"We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn. Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, dan veranderen de dingen waarnaar je kijkt."

De Talmud

NatureBrings