Ik ben Rachelle, gedreven door vernieuwen vanuit de bron en kleur geven aan jou als mens en organisatie.
Ik ga graag naar de yoga, houd van mooie gesprekken, het ontdekken van nieuwe dingen maar ik ben ook graag thuis met mijn geweldige kinderen, vriend en hond Bowi. 
NatureBrings is ooit ontstaan vanuit persoonlijke verwondering. Ik vind het heerlijk om de kracht van de natuur te gebruiken om beweging te brengen.

Ik ben Karen, gedreven en enthousiast om mensen in Nederland gezonder en gelukkiger te krijgen. Dat kan alleen als we het anders durven doen. Ben vaak op het strand bij ons vlakbij, liefst in combinatie met goede golven in de zee of mijn twee dochtertjes. De combinatie van werk, avonturen en yoga houdt mij in balans. 
Mijn eigen behoefte aan meer rust en natuur en dat delen met andere mensen is het uitgangspunt van NatureBrings.

Mijn naam is Jurjen, een geboren communicatieman, marketeer én buitensporter in één. Ik heb een prachtig gezin met vier kinderen, een lieve vrouw en teveel hobby’s. 
Mijn grootste passies zijn merkenbouwen en mountainbiken, voor beiden heb je techniek, kennis en uithoudingsvermogen nodig. 
Dat is ook zo bij NatureBrings, we willen het allerbeste voor organisaties en haar medewerkers realiseren.

Mijn naam is Willemijn, trainer, coach, verbinder, inspirator, vrouw, moeder en partner. 
Met mijn gezin woon en werk ik op midden op de hei met verstilde plekken en indrukwekkende bomen om ons heen. Hier krijg ik telkens de bevestiging dat de natuur ons brengt van buiten naar binnen, naar wie we ten diepste zijn. 
Met het vermogen ècht te luisteren, onderzoek ik graag wat de natuur jou brengt.

Ik ben Michel, ondernemend met een brede interesse en intrinsiek geïnteresseerd in trends en nieuwe mogelijkheden.
Naast mijn liefde voor mijn kinderen, vriendin en hond houd ik ook van wielrennen, reizen en het beleven van concerten.
Kwaliteit en verbinding vind ik belangrijk en daar sta ik voor. Als wij bij NatureBrings doen wat wij beloven geven we jou waarom je er bent.

 

"Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken."

Marcus Aurelius

NatureBrings